Meloun ljutito napustio konferenciju zbog pitanja o Jokiću

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, prekinuo je sâm konferenciju za medije nakon što su ga novinari ponovo pitali za Jokićevu agresivnost.

Izvor: PT

Četvrtak, 07.11.2019.

22:08

Meloun ljutito napustio konferenciju zbog pitanja o Jokiću
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Srpski košarkaš igra ispod očekivanja na početku sezone, beleži 15 poena, 10 skokova i šest asistencija, i u mnogim utakmicama je delovao nezainteresovano.

Šutira najlošije od kada je došao u NBA, svega 46 odsto iz igre i veoma loših 28 odsto za tri poena.

Meloun je prethodnih dana više puta pričao o Jokiću i njegovoj agresivnosti, a sada više nije želeo da se ponavlja.

"Ovo postaje malo smešno. Svaki dan pričamo o Nikoli i njegovoj agresivnosti... Ne možemo svaki dan da se ponavljamo. Budi agresivan. Kada igra tako, mi smo dobar tim", rekao je Meloun i odšetao sa pres konferencije.

Jokić je u prethodne četiri godine svaki put povećavao broj šuteva ka košu (7,5 u prvoj, 11,7 u drugoj, 13,5 u trećoj i 15,1 u četvrtoj), međutim u petoj šutira prosečno 12 puta u toku utakmice što je malo za prvu zvezdu ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: