Kecmanović: Iskustvo iz velikih mečeva će mi pomoći protiv Sinera

Miomir Kecmanović je pobedom nad Alehandrom Davidovičem Fokinom izborio plasman u polufinale Nekst Gen turnira u Milanu.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 07.11.2019.

17:40

Kecmanović: Iskustvo iz velikih mečeva će mi pomoći protiv Sinera
Photo by Julian Finney/Getty Images

Srpski teniser je posle odlične igre slavio sa 3:0 u setovima, 4:1, 4:1, 4:3 (6) i u petak će se za plasman u finale boriti sa prvoplasiranim iz B grupe, Janikom Sinerom.

Kecmanović je sa dve pobede i jednim porazom prošao među četiri najbolja i pokazao da je na kraju svoje debitantske profesionalne sezone u veoma dobroj formi.

"Bio sam mnogo mirniji na terenu nego u sredu. Srećan sam što sam igrao dobro i pokazao stabilnost na terenu. Bio sam pod velikim pritiskom da moram da pobedim i mislim da sam se sa tim izborio bolje nego on. Imam nešto više iskustva sa ATP tura, u igranju tih važnih mečeva, mislim da mi je to pomoglo", izjavio je Kecmanović.

Ništa mu lakše neće biti ni u polufinalu, jer se sastaje sa domaćin teniserom, Janikom Sinerom. Biće to susret dvojice najmlađih igrača na turniru, nikada se ranije nisu sastajali.

"Sigurno je da me čeka težak meč, posebno jer se igra ovde u Milanu, gde će publika biti uz njega. Daću sve od sebe, videćemo kakav će na kraju biti rezultat", poručio je Kecmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: