Divac: Voltonu je potrebno još vremena

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, kaže da je zadovoljan trenerom Lukom Voltonom uprkos slabom startu sezone.

Izvor: PT

Četvrtak, 07.11.2019.

16:20

Divac: Voltonu je potrebno još vremena
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Kingsi posle osam odigranih utakmica imaju skor od pobede i šest poraza, što je korak unazad u odnosu na prethodnu takmičarsku godinu.

"Veoma sam zadovoljan s njim. Potrebno mu još neko vreme da potpuno upozna igrače, njihove karaktere, ali sve u svemu sviđa mi se šta vidim. Ovo je proces, ne mogu stvari da se dese preko noći", rekao je Divac za "The Athletic".

Kingsi su u noći između srede i četvrtka prekinuli niz od dve pobede zaredom, pošto su na gostovanju u Torontu izgubili 124:120.

Sakramento je očajno krenuo sezonu, skorom 0/5, a iako su doživeli i šesti neuspeh, Volton je zadovoljan izdanjem u Kanadi.

"Pokazali smo da rastemo. Srećan sam u kojem smeru idemo. Teško je igrati u Kanadi, oni su NBA šampioni i pogodili su dosta šuteva. Pre nedelju dana ovakvu utakmicu bismo izgubili sa 25 poena", kazao je Volton.

Sakramento igra bolje u odnosu na početak sezone, međutim videćemo da li će uspeti da potpuno preokrenu situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: