Leverkuzen sa igračem manje šokirao Atletiko

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena sa 2:1 pobedili su madridski Atletiko i upisali prvu pobedu u Ligi šampiona.

Izvor: SN

Sreda, 06.11.2019.

20:50

Leverkuzen sa igračem manje šokirao Atletiko
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Sjajno prvo poluvreme smo mogli da posmatramo u Leverkuzenu, gde su se sastali fudbaleri Bajera i Atletika.

Juventus je nešto ranije pobedio Lokomotivu u Moskvi i zauzeo prvo mesto u grupi, pa nam je tako "ostavio" borbu između Bajera i Atletika u Leverkuzenu, koji su odigrali "za Juve"

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Iako je viđen samo jedan gol, zanimljivosti nikako nije manjkalo. Atletiko je u prvih desetak minuta bio veoma opasan i konkretan, uspeli su da "sabiju" fudbalere Leverkuzena u svoj kazneni prostor, ali nisu mnogo učinili iz tih prilika.

Bajer je svoje šanse vrebao iz kontra napada, čekali su da Atletiko napravi neku grešku i svim silama se sjurili ka njihovom golu. Mogli su preko Haverca i Folanda da povedu, ali su bili nespretni.

Atletiko je do gola mogao da dođe preko Morate, Koste i Lodija, ali su njihovi udarci bili vrlo neprecizni. Kada ne iskoristite šanse, to uglavnom uradi protivnik. Posle jedne opasne kontre, Bajer je dobio korner, a iz kornera gol – pošto je Tomas Parti pokušavši da izbaci loptu u korner matirao Jana Oblaka.

Već na početku drugog poluvremena, Kevin Foland postiže i drugi gol na meču. On je ostao sa defanzivcem na leđima u petercu, koji je očajno reagovao i faktički dozvolio kapitenu Leverkuzena da se okrene i "spakuje" loptu u gol za 2:0.

Nadiem Amiri je dodatno otežao situaciju Leverkuzenu, pošto je zaradio direktan crveni karton u 84. minutu zbog nesmotrenog prekršaja. Tomas Parti je pronašao način da se iskupi za autogol, pošto je u 94. minutu utakmice asistirao Alvaru Morati za utešni gol Atletiko Madrida.

Utakmice mogli ste da pratite UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: