"Barselona je izgubila harizmu, svi samo čekaju da Mesi uradi nešto"

Legendarni trener Arsen Venger je uputio kritike na račun aktuelnog tima Barselone.

Izvor: SV

Sreda, 06.11.2019.

10:15

(Tanjug/AP Photo/Joan Monfort)

Katalonski velikan je odigrao bez golova protiv praške Slavije u Ligi šampiona na svom terenu i igrom je razočarao, kako svoje navijače, tako i ceo fudbalski svet.



"Zanimljiv je slučaj Barselone. Ona ima istoriju u kojoj je zapisano da je svoj uspeh bazirala na briljantnim kolektivima. Leo Mesi je bio na vrhu i činio je da se napravi razlika. Šta je drugačije danas? Čini mi se da fudbaleri Barselone igraju tako da čekaju da vide šta će da uradi Mesi"
, rekao je Venger.

On je istakao da je Barselona i dalje fantastičan tim.

"To je konstanta, ali je Barselona izgubila svoju harizmu. Trebalo bi da razmisle o tome i da se zapitaju zašto neuspesi u proteklim izdanjima Lige šampiona toliko utiču na njih. Gledajući sa strane, zaista izgleda da je Barselona izgubila harizmu
", naveo je Venger.

Španski mediji navode i da je pozicija trenera Ernesta Valverdea pod znakom pitanja, kako zbog remija sa Slavijom, tako i zbog poraza od Levantea u poslednjem kolu Primere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: