Šou na Stamford Bridžu – Ajaks na nestvaran način ispustio tri gola prednosti!

Fudbaleri Čelsija i Ajaksa odigrali su 4:4 u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

Izvor: PT

Utorak, 05.11.2019.

22:50

Šou na Stamford Bridžu – Ajaks na nestvaran način ispustio tri gola prednosti!
Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Na stadionu "Stamford bridž" gledali smo neverovatnu utakmicu u kojoj je domaći tim uspeo da se vrati iz 1:4, i u kojoj su gostujućem timu isključena dva fudbalera u jednom napadu.

Meč je otvoren u sjajnom ritmu. Već u drugom minutu Ajaks je došao do gola prednost, nakon što je Ejbraham poslao loptu iza leđa Kepe.

Samo dva minuta kasnije Čelsi je uspeo da izjednači. Dosuđen je penal, a Žoržinjo je bio hladnokrvan. Utakmica je nastavljena u dobrom ritmu, stvarale su se dobre šanse na obe strane, ali je Ajaks uspeo da ih iskoristi.

Prvo je Kvinsi Promes u 20. povosio na 2:1, a potom je Hakim Zijeh u 35. minutu fenomenalnim šutem iz slobodnog udarca pogodio za 3:1. Sa tim rezultatom otišlo se na pauzu.

Na startu drugog poluvremena činilo se da je Ajaks "slomio" Čelsi. Doni van de Bek postiže gol u 55. minutu i gosti dolaze do velikih 4:1.

Međutim, Čelsi nije klonuo duhom. Aspilikueta u 63. minutu vraća nadu "plavcima", a onda se u 70. dešava neverovatna situacija. Blind i Feltman su dobili druge žute kartone u jednom napadu.

Prvo je Blind srušio Ejbrahama, a potom je Feltman igrao rukom u kaznenom prostoru. Roki je pokazao na belu tačku i Čelsi je u istom napadu došao do gola i dva igrača više.

Domaći fudbaleri uspeli su preko Risa Džejmsa da izjednače na 4:4, ali ne i da dođu do potpunog preokreta. Aspilikueta je postigao "taj" peti gol, ali je on zbog igranja rukom poništen.

Na kraju, po bod Čelsiju i Ajaksu u utakmici koja će se prepričavati.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: