KK FMP: Možda je u pitanju deficit u inteligenciji, jer ne razumete suštinu pitanja

KK FMP poslao je još jedno saopštenje za javnost u vezi sa dešavanjima na utakmici sa KK Partizan NIS u petom kolu ABA lige.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.11.2019.

13:00

KK FMP: Možda je u pitanju deficit u inteligenciji, jer ne razumete suštinu pitanja
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Iz Železnika su se u nedelju požalili na neprijateljsku atmosferu i mržnju, na šta je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović odgovorio putem Tvitera.

Novo saopštenje KK FMP prenosimo u celosti i bez izmena:

"KK FMP ne želi bilo kakvu polemiku sa bilo kim, posebno ne sa “uticajnim tviterašima” i jutjuberima, već odgovor na jednostavno I jasno pitanje – zašto je utakmica odigrana 02.11.2019. bila ista kao i sve prethodne kada je naš tim gostovao KK Partizan NIS?

Dakle, tražimo pojašnjenje za nešto što je bilo, sve ostalo je čista zamena teza i namerno skretanje sa teme. Ili je možda u pitanju deficit u intiligenciji, jer ne razumete suštinu pitanja pa odgovarate na nešto što nije tema!

Dobri srpski domaćin koji vlada moderim tehnologijama poput društvenih mreža, sa druge strane ne shvata suštinu sporta - Rivalstvo ne podrazumeva mržnju.

Odbijanje da se prihvati odgovornost je davanje podrške svemu onome što je pogrešno. Zreli, celoviti i ostvareni ljudi prihvataju odgovornost i trude se da nešto menjaju da bude bolje.

Nedovršeni karakteri to ne mogu da urade, jer nemaju mentalnih, moralnih i ljudskih kapaciteta da se nose sa odgovornošću i nešto menjaju (ili ne smeju).

Takvi samo plivaju u svom mediokritetskom mulju u kome se najbolje snalaze. Mi deo tog blata nećemo biti, niti želimo da nas neko uvlači u priče o budžetima, teorijama zavere, utakmicama sa kojima nemamo veze i koje će se tek odigrati.

KK FMP kao srpski klub sa skoro 10 srpskih reprezentativaca bivših i sadašnjih (u seniorskim i mlađim kategorijama) samo traži odgovor na pitanje – zašto je utakmica 5. kola ABA lige koju je organizovao KK Partizan bila katastrofalno organizovana. PONOVO!

KK FMP".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: