Osnovan Izvršni komitet za organizaciju univerzitetskih igara u Beogradu 2020. godine

Na konstitutivnoj sednici Odbora za organizaciju 5. Evropskih univerzitetskih igara u Beogradu usvojen je zaključak o osnivanju Izvršnog komiteta.

Izvor: SN

Petak, 01.11.2019.

18:04

Osnovan Izvršni komitet za organizaciju univerzitetskih igara u Beogradu 2020. godine
Foto: Starsport

Kako je saopšteno posle sednice, usvojen je Zaključak o osnivanju Izvršnog komiteta za organizaciju igara kao operativnog tela koje će se baviti pripremom, koordinacijom i organizacijom ovog velikog sportskog takmičenja.

Na sednici je takodje usvojen Izveštaj o radu Privrednog društva "Pete Evropske univerzitetske igre Beograd 2020“ d.o.o, kao i finansijski i plan rada za naredni period.

Članovi Odbora razgovarali su o aktuelnim prioritetnim pitanjima, pre svega bezbednosnim i zdravstvenim, u vezi s organizacijom takmičenja, dodaje se u saopštenju.

Evropske univerzitetske igre održaće se od 12. do 25. jula 2020. godine u Beogradu. Očekuje se učešće oko 5.000 sportista sa više od 400 univerziteta iz 40 evropskih zemalja, i takmičenja u više od 20 sportova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: