Debakl omladinaca – Zvezda primila devet golova od Totenhema

Omladinci FK Crvena zvezda poraženi su od Totenhema 9:2, u trećem kolu Lige šampiona.

Izvor: PT

Utorak, 22.10.2019.

17:56

Debakl omladinaca – Zvezda primila devet golova od Totenhema
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su u prva dva duela odigrali odlično i treće kolo su dočekali sa četiri boda, međutim na gostovanju u Londonu potpuno su nadigrani.

Mladi fudbaleri Zvezde primili su čak devet golova od vršnjaka iz Totenhema, čime su potpuno poniženi.

Od starta meča videlo se da se ekipa Slavoljuba Đorđevića neće dobro provesti u Londonu. Posle samo pola sata igre na semaforu je bilo 3:0, a golove za domaći tim postigli su Benet u trećem i Parot u 30, odnosno 32. minutu.

Crveno-beli su uspeli da u 43. minutu smanje na 3:1, posle čega se činilo da bi mogli da se vrate u meč. Međutim, u drugom poluvremenu stvari su postale još gore.

U 75. minutu Parot je postigao het-trik za 5:2, i u narednih 15-tak minuta Zvezda će primiti još četiri gola. Parot se u 86. minutu i četvrti put upisao u listu strelaca, a Vajt i Maghom su u nadoknadi drugog poluvremena postavili konačnih 9:2.

Zvezda i Totenhem imaju isti broj bodova posle tri odigrana meča, a dve ekipe odigraće i naredni meč u grupnoj fazi, s tim što će ovoga puta crveno-beli biti domaćini.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: