Boka na "La Bombonjeri" juri prednost Rivera, Teves se oporavio

U Buenos Ajresu igra se veliki derbi, Boka Juniors u revanš meču polufinala Kupa Libertadores dočekuje gradskog rivala, River Plejta.

Izvor: Z.K.

Utorak, 22.10.2019.

09:35

Boka na
Photo by Amilcar Orfali/Getty Images

River je u prvom susretu stekao prednost od 2:0, ali na "La Bombonjeri" ga očekuje pravi pakao i ništa još nije rešeno.

Činjenica je da River Plejt u poslednjih šest mečeva sa velikim rivalom ne zna za neuspeh, ali domaćin se uzda u veliku podršku sa tribina.

Ono što je još nepoznanica je da li će u timu Boke biti iskusnog napadača Karlosa Tevesa.

Bivši igrač Mančester sitija i Mančester junajteda nije trenirao u nedelju, ali je zato bio na terenu sa saigračima u ponedeljak.

Njegovo stanje posle povrede lista je prilična nepoznanica, ali sve će zavisiti od procene trenera Gustava Alfara. Bitno je da se Teves oporavio.

Ono što je zanimljivo je i da je velika zvezda agrentinskog i svetskog fudbala, Lionel Mesi, rekao da će gledati revanš iz svog stana u Barseloni.

"Gledaću meč, svakako. Neću biti tamo, gledaću iz Španije. Uzbuđenje je veliko jer se radi o polufinalu. Prvi meč nisam gledao jer se igrao u tri ujutro po srednjoevropskom vremenu. Gledao sam skraćeni snimak narednog dana, ali ovo sad neću propustiti", poručio je Mesi, koji je navijač Njuels Old Bojsa, njegovog prvog kluba.

Meč između Boke Juniors i River Plejta počinje u 02.30 u noći između utorka i srede.

Dan kasnije u isto vreme igra se revanš meč drugog polufinala između Flamenga i Gremija. U prvom meču bilo je 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: