Poćetino: Igraćemo protiv Zvezde i protiv sebe

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino rekao je uoči utakmice sa Crvenom zvezdom da je njegov tim u periodu kada je sam sebi najveći protivnik.

Izvor: MT

Ponedeljak, 21.10.2019.

16:45

Poćetino: Igraćemo protiv Zvezde i protiv sebe
Photo by Dan Istitene/Getty Images

On je dodao da je najvažnije ponovo izgraditi samopouzdanje.

"U svakoj utakmici je važno pobediti, ne samo u sutrašnjoj. Ovo je period kada smo sami sebi najveći protivnici. Mi sutra ne igramo samo protiv Crvene zvezde, već i protiv nas samih", rekao je Poćetino na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Totenhema dočekaće u utorak Crvenu zvezdu u utakmici trećeg kola Grupe B Lige šampiona.

Totenhem je u prva dva kola upisao remi i poraz i trenutno je poslednji na tabeli sa jednim bodom, dok su crveno-beli drugi sa tri boda.

"Očekivanja od ovog kluba i igrača su se promenila nakon finala Lige šampiona, zbog toga situacija izgleda još gore. Ali, najvažnije je ponovo izgraditi samopouzdanje", rekao je Poćetino.

Utakmica Totenhem – Crvena zvezda igra se u utorak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: