Stefan Mihajlović: Sazreo sam kao čovek i sportista

Fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović rekao je da je to što je trenutno najbolji strelac Superlige pokazuje da je sazreo i kao čovek i kao sportista.

Izvor: MT

Ponedeljak, 21.10.2019.

16:03

Stefan Mihajlović: Sazreo sam kao čovek i sportista
Vanja Keser/STARSPORT

"U životu sam imao brojne pehove, koje sam prebrodio i postao sam bolji i jači. Posebno sam zahvalan prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu i direktoru kluba Dejanu Propadalu na prilici koju su mi pružili da u potpunosti pokažem ko sam i šta sam", rekao je Mihajlović za klupski sajt.

Mihajlović, koji je letos potpisao ugovor s Radničkim, sa devet postignutih golova trenutno je najbolji strelac domaćeg šampionata.

"Radnički sam odabrao jer je jedan od tri najbolja kluba u Srbiji. Reč je o odličnoj i stabilnoj ekipi, u kojoj vlada dobra atmosfera i koja uvek igra na pobedu i gol više", rekao je Mihajlović.

Na pitanje da li je pre dolaska u Radnički verovao da će postati najbolji strelac lige, Mihajlović je naveo da je uprkos svemu što mu se dogodilo u životu verovao u sebe.

"Sazreo sam, a na mom primeru i mlađi mogu da vide da i pored svih problemima moraju da veruju u sebe i da nikada ne odustaju", rekao je on.

Centarfor Nišlija govorio je i o tome da li ga dotiču tabloidni medijski natpisi o njemu. Istakao je da je ružno što pišu da je ubica, ali da se trudi da to ne utiče na njega i njegovu igru.

"Imam prošlost kakvu imam, ali ja sam pre svega sportista. Kao takav navikao sam na svakakve pritiske. U tom smislu ne mogu takvi medijski natpisi da me poremete, već samo da me nateraju da budem još bolji i da pokažem da su Tončev i Propadalo imali razloga da mi veruju i da ću u potpunosti opravdati njihovo poverenje", zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: