Trener Lokomotive: Potrebna nam je pobeda u Beogradu

Trener košarkaša Lokomotive Kuban Luka Banki rekao je da je njegovoj ekipi u predstojećem meču protiv Partizana u Evrokupu "zaista potrebna pobeda".

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.10.2019.

15:04

Trener Lokomotive: Potrebna nam je pobeda u Beogradu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaši Lokomotive u utorak 22. oktobra gostuju Partizanu u utakmici četvrtog kola Grupe B Evrokupa.

"Pred nama je teška utakmica protiv jedne od najboljih ekipa Evrokupa. Partizan je od početka sezone izgubio samo jednu utakmicu i nalazi se na prvom mestu u našoj grupi. Očekujemo posebnu atmosferu u hali, jer nije tajna da Srbi uvek napune dvorane i da Partizan ima veliku podršku", rekao je Banki.

Lokomotiva je u prva tri kola upisala dve pobede i poraz, dok su crno-beli prvi na tabeli sa maksimalnim učinkom.

"Naš protivnik ima dobru odbranu, igra agresivno i ima kvalitetne pojedince. Moramo da igramo pažljivo, minimalno da grešimo, da budemo koncentrisani tokom celog meča. Ovo je važna utakmica u kojoj nam neće biti lako, ali dobro smo se spremili i zaista nam je potrebna pobeda", rekao je Banki.

I centar Lokomotive Alan Vilijams je rekao da očekuje težak meč.

"U dobrom smo raspoloženju posle dve pobede i spremni smo da pokažemo šta umemo. Idemo u Beograd po pobedu", rekao je Vilijams.

Utakmica Partizan - Lokomotiva igra se u utotak 22. oktobra od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: