Remi Sampdorije i Rome na Ranijerijevom debiju

Fudbaleri Sampdorije i Rome remizirali su bez golova, u meču osmog kola italijanske Serije A.

Izvor: MT

Nedelja, 20.10.2019.

16:57

Remi Sampdorije i Rome na Ranijerijevom debiju
Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Debi Klaudija Ranijerija na klupi Đenovljana protekao je mirno, bez velikih prilika i uzbuđenja, ne računajući crveni karton za Džastina Klajverta u finišu utakmice.

Ceo meč, njegov 100. u dresu "vučice", odigrao je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov, ali njegova ekipa nije uspela da stvori ozbiljniju šansu za gol, koji bi im doneo treći uzastopni trijumf na strani.

Domaćima je ovo tek četvrti bod u prvenstvu, a najbliži pogotku bili su u 89. minutu kada je šutirao Federiko Bonacoli. Fudbaleri Kaljarija nastavili su sa sjajnim partijama i na Sardiniji su rutinski savladali ekipu SPAL-a sa 2:0.

Vođstvo u 9. minutu doneo im je Rađa Rajngolan, prelepim pogotkom, u svom stilu, iz velike udaljenosti.

Konačan rezultat utakmice postavio je Farago, nakon smušene reakcije odbrane gostiju, u 67. minutu.

U popodnevnom terminu Serije A, minimalnu pobedu ostvario je Udineze nad Torinom, a jedini pogodak na meču viđen je u 42. minutu, kada je Okaka iskoristio asistenciju Mandragore.

Srpski reprezentativac Saša Lukić odigrao je prvih 45 minuta i za to provedeno vremen na terenu uspeo je da zaradi samo žuti karton.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: