Trener Mladosti posle pobede: Partizan igra najbolji fudbal u ligi

Trener fudbalera Mladosti Goran Stanić ocenio je da je njegova ekipa potpuno zasluženo pobedila Partizan.

Izvor: B92, Beta

Subota, 19.10.2019.

19:32

Trener Mladosti posle pobede: Partizan igra najbolji fudbal u ligi
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ekipa iz Lučana je u susretu 12. kola Linglong Superlige Srbije slavila sa 1:0 golom Lazara Jovanovića u 77. minitu.

Bila je to četvrta pobeda ekipe iz Lučana u ovoj sezoni.

"Mladost je željom, borbom i agresivnošću iznela celu utakmicu i po tim parametrima je zaslužila pobedu. Partizan po meni igra najbolji fudbal u našoj ligi. Čestitke mojim igračima na više nego zaslužena tri boda".

"Možda nam je pomoglo što su imali mnogo reprezentativaca u obavezama, a imaju i uskoro utakmicu sa Mančester junajtedom. Želim im tu puno uspeha", poručio je Stanić.

On je bio zadovoljan igrom svog tima, pre svega u prvom poluvremenu.

"Zatvorili smo u prvom poluvremenu sve situacije za koje smo mislili da je Partizan najjači, kao što i jeste. Imali smo i situacije za brze kontranapade koje smo brzopleto rešavali. U drugom smo se više uvukli, dozvolili Partizanu šanse, koje Sadik na našu sreću nije realizovao", naveo je trener Mladosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: