Nema zle krvi krvi između Divca i Hilda VIDEO

Badi Hild i Vlade Divac imali su prijatan razgovor na treningu ekipe iz Kalifornije, uprkos spekulacijama da postoji "zla krv između košarkaša i uprave kluba".

Izvor: PT

Subota, 19.10.2019.

09:40

Nema zle krvi krvi između Divca i Hilda VIDEO
Photo by Ezra Shaw/Getty Images/ Hild i trener Luk Volton

Do pre nekoliko nedelja sve je sjajno funkcionisalo sjajno u kampu Kingsa, međutim prethodnih nekoliko dana veoma je burno u prestonici Kalifornije.

Razlog za tako nešto je novi ugovor Badija Hilda. Bek Sakramenta odigrao je sjajnu prethodnu sezonu i sada želi to da naplati.

Hilda je navodno uvredio ugovor vredan 90 miliona na četiri godine, pošto smatra da vredi mnogo više. Pretpostavlja se da košarkaš s Bahama traži oko 110 miliona i sada se čeka odgovor Kingsa.

Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, zajedno sa vlasnikom i ostalim članovima "front ofisa" treba da donese tešku odluku, pošto ima još dva dana do isteka roka za produžetak ugovora.

Uprkos natezanju oko ugovora, novinar NBC Džejms Hem okačio je video na Tviter u kojem Hild i Divac imaju veoma prijatan razgovor, što možda govori da su se dve strane dogovorile.

NBA sezona kreće 22. oktobra, odnosno po centralnoevropskom vremenu 23.10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: