Trener TSC: Poštujemo Javor, ali sve zavisi od nas

Trener golmana TSC-a Silard Farago rekao je da njegova ekipa dobro poznaje Javor iz Prve lige i ocenio da je pred TSC-om teška utakmica.

Izvor: B92

Petak, 18.10.2019.

14:00

Trener TSC: Poštujemo Javor, ali sve zavisi od nas
Foto: Getty Images/Shaun Botterill

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu gostuju ekipi Javora u Ivanjici, u 12. kolu Super lige Srbije.

"S Javorom smo igrali tri puta u prošlom rangu takmičenja. Njihov tim je ostao gotovo nepromenjen u odnosu na prošlu sezonu, imaju jednog novog igrača i jednog povratnika. Ekipa je ostala prepoznatljiva po izuzetno visokim igračima, zbog čega ćemo morati dobro da pazimo kod prekida. Veoma poštujem ekipu iz Ivanjice i siguran sam da njihova trenutna pozicija na tabeli ne pokazuje realno stanje", rekao je Farago i nastavio:

"Očekujem tvrdu utakmicu i siguran sam da će protivnik želeti da se pokaže u dobrom svetlu pred domaćom publikom, ali ipak verujem da sve zavisi od nas, a mi smo spremni za nastavak takmičenja".

I centralni vezni igrač Dejan Milićević je naveo da dobro poznaje Javor i da se raduje utakmici sa starim rivalom, ali da veruje da, ako TSC bude igrao dobro kako zna, ne bi trebalo da bude problema da upiše nova tri boda.

"Očekuje nas žestok ritam u naredne dve nedelje, igraćemo pet utakmica, četiri prvenstvene i jednu Kup utakmicu. Prva na redu je već u subotu u Ivanjici protiv naših starih znanaca iz Prve lige. Utakmica protiv Javora će sigurno biti teška jer je i njima i nama pobeda imperativ. Znamo da su jaka ekipa, ali isto tako znamo da mi igramo dobro i siguran sam da neće biti problema da pobedimo",
kazao je Milićević.

Odbrambeni igrač Boris Varga je naglasio da TSC poznaje dobre, ali i loše strane igre Ivanjičana iz utakmica iz prošle sezone.

"Ekipa Javora je naš stari poznanik protiv koga će svakako biti izazovno igrati. Znamo da neće biti jednostavno suprotstaviti im se, pogotovu što igraju kod kuće i imaće pomoć svojih navijača. Ipak, mi smo kvalitetniji tim i pokazaćemo to na terenu"
, naglasio je Varga.

U prošlom kolu TSC je izgubio od Radnika na domaćem terenu i trenutno je četvrti na tabeli Super lige Srbije sa 24 boda, dok je Javor 13. sa devet bodova.

Utakmica Javor - TSC igra se u subotu od 18.00 u Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: