"Utisak sezone? Federerove meč lopte protiv Đokovića"

Kanadski teniser Miloš Raonić prisetio se finala Vimbldona između Rodžera Federera i Novaka Đokovića.

Izvor: LN

Petak, 18.10.2019.

13:39

Photo by Julian Finney/Getty Images for Laver Cup

Kanađanin poreklom iz Podgorice izabrao je taj meč kao nešto što je obeležilo sezonu do sada.

U velikom finalu Vimbldona Federer je u petom setu servirao za pobedu i imao vezane meč lopte, ali se Novak spasao i preokrenuo.

"Postoje stvari koje će uvek imati veliki prostor u medijima, ali na mene su najveći utisak ostavile meč lopte koje je imao Rodžer u tom finalu. Ne znam zašto, ali kako su izgledali ti poeni - posebno onaj drugi - jasno ih se sećam kada razmišljam o njima", rekao je Raonić za "Dejli Mejl".

Miloš je govorio i o očekivanjima vezanim za narednu sezonu.

"Mislim da će biti nezahvalno pričati o vrhu bez njih trojice, Rodžera, Novaka i Rafe. Mislim da će Rodžer imati svoje prilike, ali će mu biti teško da bude konstantan. Rafa i Novak - oni će se pitati oko svega naredne sezone", istakao je Raonić i rekao da bi Tim sveta konačno mogao da pobedi Tim Evrope na Lejver kupu, koji će 2020. biti održan u Bostonu.

Kao omiljeni turnir istakao je Vimbldon.

"Rekao bih da je Vimbldon daleko ispred svih za mene. Dobro, nisam imao preteranog uspeha ove sezone, vodio sam 2-0 i izgubio... Od ostalih turnira možda bih izabrao Lejver kup zbog toga što je to novitet i nešto što sam iskusio prvi put", zaključio je Raonić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: