Arojo u Detroitu, Kempbel u Juti

Izvor: B92, ESPN

Subota, 22.01.2005.

00:16

Default images

Bek Juta Džeza i reprezentacije Portorika Karlos Arojo trejdovan je u petak u ekipu Detroit Pistonsa u zamenu za veterana Eldena Kempbela i prava pika u prvoj rundi drafta posle 2006-te godine.

Arojo koji je tokom leta potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa ekipom iz Solt Lejk Sitija vrean 16 miliona dolara, došao je u «nemilost» trenera Džerija Slouna koji je poznat po "gvozdenoj disciplini" u kojoj je njegova reč poslednja.

Ovim trejdom čini se, oba kluba su dobila. Juta se odrekla neposlušnog igrača i očistila "seleri kep" pred naredno leto, dok su Pistonsi dobili podršku za Bilapsa i nisu narušili finansijsku konstrukciju koja će im omogućiti da narednog leta ponude nove višemilionske ugovore Benu Valasu i Tajšonu Prinsu. Odlazak Kempbela znači da je Darko Miličić korak bliže većoj minutaći u dresu Pistonsa, pošto je Braun sada izgubio jednog centra...

Arojo je prosečno beležio preko 12 poena uz 8 asistencija prošle sezone, ali mu je statistika "pala" ove sezone na 8 poena i 5 asistencija, dok je od 30 mečeva bio starter na samo 16 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: