Gudurić "izlomio" protivnika, Mekgi lažirao povredu usred napada VIDEO

Potezi Marka Gudurića i Džavejla Mekgija obeležili su noć pripremnih utakmica za NBA ligu.

Izvor: LN

Četvrtak, 17.10.2019.

17:07

Gudurić
Photo by Harry How/Getty Images

Srpski bek Marko Gudurić postigao je sedam poena u meču protiv Oklahome, ali se najviše istakao jednim atraktivnim potezom.

Bivši as Crvene zvezde i Fenerbahčea organizovao je jedan napad, igrao jedan na jedan sa Šejom Gildžus-Aleksanderom, a onda ga poslao u jednu stranu fintom, očistivši sebi put ka košu.

Ili, kako se kaže popularnim košarkaškim žargonom, Gudurić je plejmejkeru Tandera "slomio zglobove". Potez koji je izveo centar Lejkersa Džavejl Mekgi dosta je neatraktivniji od Gudurićevog, ali izuzetno domišljatiji.

Mekgi je, u meču protiv svoje bivše ekipe Golden Stejt Voriorsa, na zanimljiv način prevario odbranu aktuelnog vicešampiona i bivšeg saigrača Drejmonda Grina.

Tokom jednog napada Lejkersa Mekgi se gradio za poziciju sa Grinom, a onda odskakutao u aut sa bolnom grimasom.

Grin je bio ubeđen da se Mekgi stvarno povredio i da neće učestvovati u napadu, otišao je da udvoji Entonija Dejvisa, a onda je doživeo šok - sa Mekgijem je naprasno sve bilo dobro, te se našao sam ispod koša i dobio dodavanje za lako zakucavanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: