Ezil: Uplašio sam se za živote supruge i saigrača

Fudbaler Arsenala Mesut Ezil progovorio je o letošnjem incidentu u Londonu kada su on i Sead Kolašinac bili napadnuti od strane lopova.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 17.10.2019.

11:58

Ezil: Uplašio sam se za živote supruge i saigrača
Foto: EPA-EFE/WALLACE WOON

Sve se dogodilo 25. jula kada su dvojica motociklista pokušali da ukradu Ezilov auto u kojem je bila njegova supruga Amine.

Kolašinac je tom prilikom reagovao hrabro, istrčao je i pojurio napadače, dok je Ozil bio u autu sa suprugom.

"Seadova reakcija bila je hrabra, napao je jednog od napadača. Drugi lopov je bio ispred mog vozila na motociklu, tako da nisam mogao da upalim auto i krenem. Nedavno smo se venčali i bio sam zaista uplašen za suprugu, kao i za Seada. Nisam mislio na sebe. Strahovao sam da će otvoriti vrata do mesta gde je sedela moja supruga, i zaista su pokušali, tako da sam reagovao brzo i zaključao ih", priča Ezil.

Kaže da je srećan što se na kraju sve dobro završilo.

"Najvažnije je da se nikim ništa nije dogodilo. Bili smo zabrinuti da smo im baš mi bili meta, ali policija ih je kasnije pronašla i rečeno nam je da su nekoliko sati ranije pokušali na isti način da opljačkaju druge ljude", ispričao je Nemac.

Iako je od starta sezone samo jednom od početka bio u timu, Ozil kaže da ne želi da napusti Arsenal.

"Imam ugovor do leta 2021. i ostaću do tada. Kada sam potpisivao novi ugovor, razmišljao sam pažljivo o svemu, bila je to jedna od mojih najvažnijih odluka u karijeri. Nisam želeo da ostanem, godinu-dve, hteo sam da ostanem ovde znatno duže i klub je želeo isto. Možete proći kroz težak period, kao što je ovaj, ali nema razloga da pobegnete. Ponosan sam što sam igrač Arsenala, srećan sam ovde. Kada me ljudi sretnu na ulici, kažem im da je ovo moj dom i da ne idem nikuda", zaključio je Ezil. Guduriæ 7 za 5 minuta, Bogdan odmarao dok razmišlja o ugovoru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: