Nova glavobolja za Solskjera, povredio se i De Hea

Golman Mančester junajteda David de Hea mogao bi narednog vikenda da propusti derbi Premijer lige sa Liverpulom.

Izvor: Z.K.

Sreda, 16.10.2019.

09:15

Nova glavobolja za Solskjera, povredio se i De Hea
EPA-EFE/Anders Wiklund

Sjajni čuvar mreže je doživeo povredu na utakmici reprezentacije Španije u Švedskoj i time dodatno zabrinuo menadžera Junajteda Olea Gunara Solskjera.

Norvežanin od početka sezone ima velikih problema jer Junajted muče brojne povrede, a De Hea je samo jedan u nizu onih koji su sada na spisku za rehabilitaciju.

De Hea je istegao prepone tokom prvog poluvremena meča sa Šveđanina, ali je posle intervencije u poluvremenu insistirao da želi da nastavi.

Ipak, povreda je bila jača pa je u 60. minutu morao da napusti teren i mesto među stativama ustupi golmanu Čelsija Kepi Arisabalagi.

Ukoliko De Hea ne bude mogao da igra u nedelju na "Old Trafordu" na golu Junajteda će biti iskusni Argentinac Serhio Romero.

Doduše, dobra vest za Junajted je da je Antoni Marsijal počeo da trenira, a očekuje se da će se u kombinaciji za tim naći i defanzivci Viktor Lindelof i Aron van Bisaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: