Ristiću srebro na SP u parastreljaštvu

Srpski reprezentativac u parastreljaštvu Dragan Ristić osvojio je srebrnu medalju na šampionatu sveta u Sidneju u disciplini vazdušna puška.

Izvor: B92

Utorak, 15.10.2019.

18:46

Ristiću srebro na SP u parastreljaštvu
(Photo by Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images

Ovo je drugo srebro za srpski tim na planetarnom takmičenju, nakon što je prethodno Živko Papaz postao viceprvak sveta u gađanju MK pištoljem na 25 metara mešovito.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Ristiću.

"Dragane, hvala ti što si još jedanput Srbiju učinio ponosnom i dokazao da smo mi zemlja vrhunskog svetskog parastreljaštva! Tvoja volja, pobednička energija i šampionska nepokolebljivost su za primer. Čestitam ti svetsku vicešampionsku titilu, kao i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije", naveo je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: