Albanci provocirali igrače Vojvodine, navijači utrčali na teren, meč u Breši prekinut!

Prijateljska utakmica između Breše i Vojvodine u Italiji prekinuta je u 50. minutu pri vođstvu italijanske ekipe od 2:1.

Izvor: Z.K.

Subota, 12.10.2019.

17:53

Albanci provocirali igrače Vojvodine, navijači utrčali na teren, meč u Breši prekinut!
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

Uzrok tome bile su provokacije od strane grupe huligana koji su mahali albanskom zastavom i provocirali igrače i navijače srpskog kluba na startu drugog poluvremena.

To je bio signal da grupa od desetak navijača novosadskog kluba utrči na teren stadiona "Orzinuoli", a kasnije nije bilo uslova da se utakmica nastavi.

"Situacija se smirila nakon nekoliko minuta i oni su se vratili na svoj deo tribine, ali potom je fudbaler domaćih Mario Baloteli iz određenih razloga odbio da nastavi sa igranjem utakmice, te je sudija Amabile Daniel odlučio da meč i definitivno bude prekinut", stoji u izveštaju sa meča na klupskom sajtu Vojvodine.

I pre ovog momenta bilo je burno jer je sudija Amabile Daniel ubrzo posle drugog gola domaćina, isključio trenera Vojvodine Nenada Lalatovića. On nije želeo da napusti klupu, pa je zbog toga odlučio da nakratko povuče ekipu sa terena.

Ipak, meč je nastavljen posle nekoliko minuta, ali su se povici sa tribina, "cigani, cigani" upućeni Novosađanima nastavili nesmanjenom žestinom. Sve to je dovelo do pomenutog prekida u 50. minutu.

Breša je povela u sedmom minutu preko Donarume koji je postigao gol iz penala, da bi u 13. minutu domaćin poveo sa 2:0 preko Bisolija.

Vojvodina je u 38. minutu uspela da smanji prednost Breše na 2:1, a strelac je bio Đuričin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: