"Trebalo bi više da igramo po drugim mestima u Srbiji, ne samo u Beogradu" VIDEO

Nemanja Maksimović, reprezentativac Srbije, rekao je da je meč sa Paragvajem bio bitan, iako je prijateljski.

Izvor: MT

Četvrtak, 10.10.2019.

23:47

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Orlovi" su u Kruševcu uspeli da savladaju južnoameričku selekciju, pogotkom Mitrovića u 90. minutu.

"Za nas je ovo bila bitna utakmica, iako je prijateljska. Pripremamo se za taj baraž u martu, svaka pobeda je važna. Videli smo gde treba da napredujemo, imali smo dosta grešaka, ali nismo primili gol. Najbitnije je da smo pobedili", rekao je Maksimović.

Maksimović se zahvalio navijačima u Kruševcu na podršci.

"Dobra je ideja što smo igrali ovde. Trebalo bi više da igramo po drugim mestima u Srbiji, ne samo u Beogradu, jer i drugi ljudi žele da gledaju reprezentaciju. Oni su nam danas puno pomogli i nadam se da smo ih obradovali ovom pobedom", dodao je Maksimović.

Pred Srbijom je meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije u Viljnusu (ponedeljak, 20.45).

"Tamo nam je bilo teško, pobedili smo ih samo 1:0 u Ligi nacija. Trava je veštačka, ali mi idemo da pobedimo. Kvalitetniji smo, bitno je da ozbiljno uđemo u utakmicu i da damo sve od sebe", zaključio je Maksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: