Ljajić: Pobede sa reprezentacijom su najlepše

Adem Ljajić, reprezentativac Srbije, rekao je da je njegova ekipa držala utakmicu pod kontrolom, ali da lopta nije htela u gol.

Izvor: MT

Četvrtak, 10.10.2019.

23:15

Ljajić: Pobede sa reprezentacijom su najlepše
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Izabranici Ljubiše Tumbakovića su pogotkom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu uspeli da pobede Paragvaj u prijateljskoj utakmici odigranoj u Kruševcu.

"Bilo je najvažnije pobediti danas. Najteže je igrati prijateljske utakmice kada na tribinama nema mnogo ljudi. Mislim da smo dobro igrali, držali utakmicu pod kontrolom, ali lopta jednostavno nije htela da uđe u gol. Na kraju smo uspeli da pobedimo i to je najvažnije", rekao je Ljajić posle utakmice za TV Nova S.

Adem Ljajić je u nekoliko navrata pokušavao da savlada golmana Fernandesa, a najbliži je bio u 25. minutu, kada je pogodio prečku.

"Šteta što nije ušlo, ali idemo dalje. Očekuje nas kvalifikaciona utakmica u ponedeljak, za koju moramo dobro da se pripremimo. Proslavićemo malo, pobede u reprezentaciji su najlepše", zaključio je Ljajić.

Srbija gostuje Litvaniji u ponedeljak od 20.45 u Viljnusu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: