Štimac o vređanju Kalinića: Nemam komentar VIDEO

Vladimir Štimac, košarkaš Fenerbahčea, zahvalio se navijačima Crvene zvezde na toploj dobrodošlici, ali nije želeo da komentariše vređanje Nikole Kalinića.

Izvor: LN

Četvrtak, 10.10.2019.

22:00

Štimac o vređanju Kalinića: Nemam komentar VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u drugom kolu Evrolige rezultatom 68:56.

Doskorašnji reprezentativac Srbije čestitao je protivniku na pobedi.

"Zvezda je bila bolja i zasluženo pobedila, nema šta tu mnogo da se priča. Mi nismo igrali dobro u napadu i to je to. Čestitke, šta drugo da kažem", rekao je Štimac.

Nekadašnji igrač šampiona Srbije nije ulazio u dublju analizu poraza svog tima.

"Zvezda je odigrala odlično, zasluženo pobedila i to je to. Nisam ja tu da analiziram", istakao je Štimac koji nije hteo da prokomentariše izjavu trenera Obradovića da je "prvi put tokom 27 godina karijere ostao bez reči za svoje igrače".

Štimac se zahvalio navijačima Zvezde koji su ga ispratili ovacijama po dolasku u Štark arenu, ali nije hteo da prokomentariše vređanje koje je bilo upućeno Nikoli Kaliniću od strane malog dela pristalica crveno-belih.

"Nemam komentar na te stvari", naveo je Štimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: