"Besan sam"

Velški fudbaler Garet Bejl je izjavio da oseća bes zbog situacije u Real Madridu, ali i da ga to ne ometa u obavljanju posla.

Izvor: SV

Četvrtak, 10.10.2019.

16:31

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Krilni napadač je bio tema višemesečnih spekulacija o mogućem transferu, čak je bio i izopšten iz tima, ali je ipak ostao na stadionu Santjago Bernabeu i dobija priliku da igra.


"Fudbaleri igraju sa mnogo emocija. Bes je deo toga. Ja samo pokušavam da igram fudbal i da dam sve od sebe. Svaki put kad se nađem na terenu ja dajem svoj maksimum da pomognem timu"
, rekao je Bejl.

Prethodno su španski mediji pisali da je nekadašnji fudbaler Totenhema nezadovoljan situacijom u klubu i da je zaista spreman da ode iz Madrida.

Navodno je njegov agent Džonatan Barnet već započeo razgovore sa pojedinim klubovima, u pokušaju da ih ubedi da plate obeštećenje za 31-godišnjeg fudbalera.

Bejl ima još tri godine ugovora sa Realom i veliku platu, a tokom ovog leta se govorilo da bi karijeru mogao da nastavi u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: