"Grobari" protestovali ispred FSS; Šurbatović: Trofeji se osvajaju na terenu

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, nikako na nekom drugom mestu.

Izvor: B92

Sreda, 09.10.2019.

19:15

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Šurbatović je reagovao na protest grupe navijača Partizana ispred Sportskog centra u Staroj Pazovi.

Pristalice Partizana su nezadovoljne dešavanjima u utakmicama Superlige Srbije, pre svega odlukama sudija u mečevima crno-belih i najvećeg rivala Crvene zvezde.

"Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije. Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom", izjavio je Šurbatović, a prenosi Tanjug.

On je podsetio, da je u poslednje tri godine, od mogućih šest trofeja, Partizan osvojio četiri, jednom je bio prvak i tri puta pobednik Kupa.

"Crvena zvezda je dva puta bila šampion. I onda je očigledno da se odluke o tome ko će osvojiti titule i trofeje donose na terenu, a ne van njega"”, poručio je Šurbatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: