Trener Tofaša nezadovoljan "glupim" drugim poluvremenom

Trener košarkaša Tofaša Orhun Ene rekao je da je njegova protiv Partizana glupo odigrala drugo poluvreme i da iz poraza u Beogradu mora da izvuče pouke.

Izvor: LN

Sreda, 09.10.2019.

09:48

Trener Tofaša nezadovoljan
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tofaš je u beogradskoj Štark areni izgubio od Partizana sa 80:93, u drugom kolu u Evrokupu.

"Početak i kraj utakmice su za nas različite priče. Ako hoćeš da ostaneš u igri i pobediš moraš da kontrolišeš ritam utakmice. Dobro smo počeli, bili smo pametni u napadu, pravili korekcije, ali posle nekoliko grešaka, primili smo neke lake poene. Vodili smo 10 razlike, ali nažalost prestali smo da igramo", rekao je Ene posle utakmice.

Ene je istakao da njegova ekipa "mora nešto da nauči".

"Razgovarali smo u poluvremenu kako da kontrolišemo igru, posebno protiv ekipe kakva je Partizan i ove atmosfere, kako da osvojimo loptu i brzo napadamo. Moramo da naučimo nešto iz ovoga, mislim da će nam ova utakmica dati važne stvari za sledeće utakmice u Evrokupu. Ako želiš da pobeđuješ u Evrokupu i u gostima, moraš da igraš pametno", naveo je trener Tofaša.

Pročitajte još Zagorac: Čim su krenuli da promašuju, mi smo krenuli da "meljemo" VIDEO

On je dodao da će sa svojim igračima analizirati utakmicu.

"Pokazaću im prvo i drugo poluvreme, da vide kako smo igrali glupo u drugom poluvremenu. Ovo je tek početak, fale nam igrači, bićemo bolji tim. Imamo mnogo mladih igrača, nemamo 10 igrača na istom nivou iskustva. Moramo to da prihvatimo, ali ne smemo da odustanemo, već da naučimo i pripremimo se. Danas su i iskusni pravili lake greške, a na ovom nivou ne smeš ih praviti. Čestitam Partizanu", rekao je Ene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: