"Borba za titulu je gotova, nemoguće je u ovakvim okolnostima"

Savo Milošević, trener Partizana, veruje da je njegov tim ispao iz trke za titulu u prvenstvu Srbije, posle kiksa protiv Voždovca.

Izvor: LN

Nedelja, 06.10.2019.

21:05

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan je poražen na svom terenu od Voždovca rezultatom 2:1, u 11. kolu Superlige Srbije.

Milošević je posle meča izjavio da ne može da zameri svojim igračima "na htenju", ali istakao da veruje da je borba za titulom u Srbiji gotova.

"U najkraćem, nismo uspeli da povratimo energiju od pre nekog dana. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim na htenju, imali smo mnogo više od igre, mnogo šansi koje opet nismo uspeli da iskoristimo. Falilo nam je još dodatne energije. Verovatno smo ovim izgubili u borbi za titulu jer mislim da nije realno očekivati da uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima Neću komentarisati suđenje, vi vrlo dobro znate koje su to okolnosti. Sve se videlo. Prosto nemoguće. Nemoguće, nemoguće... U ovim oklonostima se boriti za titulu... Ako se to nekome ne sviđa, šta da mu radim. Ne mogu da lažem sebe i druge. Nije realno", izjavio je Milošević.

Kako ističe Milošević cilj do kraja sezone u domaćem prvenstvu biće "truditi se da se da sve od sebe".

"Šta je cilj? Ništa... Trudićemo se da damo sve od sebe do kraja prvenstva. Da radimo najbolje što znamo i umemo i to je to. Gledam da se fokusiram na svoj posao. Neke stvari prosto nisu do nas. Pokušavam da se ne nerviram oko tih stavri koliko je to moguće, ali ne mogu da zatvorim oči ni da zabijem glavu u pesak kao noj. Naravno da eneregija ode dole u ovakvim situacijama. Koliko god znali kakve su okolnosti i situacija, ipak smo se trudili da damo svoj maksimum i da probamo da napravimo prvenstvo zanimljivim. I da probamo da napravimo igru zanimljivom. Za navijače, za vas medije... Ali nekad je teško stvarno", objasio je trener Partizana.

Crno-beli su u četvrtak odigrali fenomenalno i pobedili Astanu, ali igra iz Kazahstana nije viđena u Beogradu.

"U najkraćim crtama, nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim mojim igračima na htenju, imali smo više od igre i mnogo šansi koji nismo uspeli da iskoristimo. Falilo nam je dodatne energije. Sve što je do Partizana je moja krivica i moja odgovornost, slobodno tako napišite. Individualne greške su stvari koje se dešavaju. Pogotovo kada su mladi igrači u pitanju. Ali nećemo ih zbog toga precrtati, niti kriviti. Rekli smo da imamo šest-sedam mladih igrača i da je logično da se dešavaju takve stvari", zaključio je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

538 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: