Marin u poslednjoj sekundi doneo pobedu Zvezdi u Kruševcu!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak u Kruševcu sa 1:0, u meču 11. kola Linglong Superlige Srbije.

Izvor: MT

Nedelja, 06.10.2019.

15:30

Marin u poslednjoj sekundi doneo pobedu Zvezdi u Kruševcu!
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Jedini pogodak postigao je Marko Marin iz slobodnog udarca u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena.

Dugo su crveno-beli pokušavali da dođu do pogotka, međutim, golman Marko Milošević, u dva navrata i uz pomoć stative i prečke, uspešno je odolevao.

Najveću priliku na meču propustio je El Fardu Ben, koji je u 77. minutu promašio penal.

Ovim trijumfom Crvena zvezda ponovo je došla na čelo tabele Superlige, dok je Napredak ostao na 11. mestu.

Bila je u prvih 45 minuta Crvena zvezda bolji rival, ali nisu uspeli da kapitalizuju veći posed lopte i kontrolu utakmice.

Crveno-beli su preko Degeneka došli do pogotka u 5. minutu, međutim, on je poništen zbog ofsajda u kojem se nalazio australijski štoper.

Nastavila je Zvezda da kontroliše igru i da pokušava da stvara šanse, ali bez većih uspeha. Uspevali su gosti da dolaze do šesnaesterca Napretka, ali falila je završnica, odnosno završni pas.

Sa druge strane, domaći su najčešće pokušavali iz prekida i preko polukontri, ali činjenica da nisu uputili nijedan šut ka golu Zorana Popovića govori o uspehu njihovih napada.

Najbliži pogotku u prvom poluvremenu šampion Srbije bio je u 36. minutu, kada je nakon slobodnog udarca Marka Marina, dobro skočio Nemanja Milunović, ali je golman Milošević odlično refleksno reagovao i sprečio vođstvo gostiju.

U 61. minutu na teren umesto Garsije ušao je Pavkov, koji je praktično iz prvog kontakta sa loptom stvorio sebi šansu. Ipak, lopta je nakon njegovog udarca iz neposredne blizine otišla iznad prečke.

Isti igrač zapretio je i u 69. minutu, ali je saveznik Napretka ovoga puta bila prečka.

Tri minuta kasnije, svoj šut oprobao je i veznjak Njegoš Petrović, čiji je projektil završio na stativi.

Najveću priliku da dođe do vođstva Zvezda je propustila u 77. minutu, kada je Ben iznudio, a zatim i promašio jedanaesterac.

Usledili su u narednih dvadesetak minuta manje-više jalovi napadi gostiju, bez konkretnije šanse.

Ipak, do poslednje prilike crveno-beli su uspeli da dođu u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena, kada je kapiten Marko Marin preciznim udarcem iz slobodnog udarca konačno savladao golmana Miloševića i svojoj ekipi doneo veoma važna tri boda.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

460 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: