Trinkijeri: Kriminalno

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nezadovoljan je igrom svog tima u Laktašima.

Izvor: B92

Subota, 05.10.2019.

21:08

Trinkijeri: Kriminalno
Foto: ABA/Igokea/Nenad Vuruna

Partizan je pobedio Igokeu 75:73 na startu ABA lige, ali je dozvolio domaćinu da preokrene rezultat posle vođstva od 13 poena u trećoj četvrtini.

"Čestitke Igokei na pravoj borbi. Teška utakmica, rekao sam mojim igračima da ćemo imati masu ovakvih utakmica. Mi putujemo već 12 dana, umorni smo, ali bili smo loši", rekao je Trinkijeri. Rašard Von i Sava Lešić su imali po šut za produžetak u poslednjih pet sekundi, ali su promašili.

"Dobili smo utakmicu, to stoji, ali trebali smo završiti posao ranije. Opustili smo se, nismo igrali čvrsto. Igokea se vratila, verovala je, i mi smo im to dopustili i to je kriminalno. Pričamo o jednoj pobjedi na teškom terenu, to znamo, ali očekujem mnogo više od mojih igrača sledeći put".


Partizan u četvrtak otvara sezonu na svom terenu, dočekuje turski Tofaš u drugom kolu Evrokupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: