Kvartararu pol pozicija na Tajlandu, Markes ponovo pao

Fabio Kvartararo će imati prvu startnu poziciju u nedelju kada se bude vozila MotoGP trka za Veliku nagradu Tajlanda.

Izvor: SN

Subota, 05.10.2019.

10:08

Kvartararu pol pozicija na Tajlandu, Markes ponovo pao
Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Sjajni "El Diablo" tokom čitave sezone vozi iznad svih očekivanja i ekipa Petronas Jamahe iz trke u trku ubira pohvale sa svih strana.

Na Burinamu je Kvartararo pokazao novu sjajnu vožnju, pa je sasvim zasluženo osvojio pol poziciju i iza sebe ostavio Maverika Vinjalesa i Marka Markesa.

Markes je tokom slobodnog treninga doživeo strahovit pad na koji se nije obazirao iako je gledaocima zaledio krv u žilama, a tokom kvalifikacija je izleteo u petoj krivini i tada je bilo jasno da neće moći da ugrozi Kvartarara.

Jedini koji je to mogao da izvede je bio Maverik Vinjales koji drugi deo sezone vozi neuporedivo bolje nego prvi, ali je ipak bio drugi u generalnom plasmanu sa 106 hiljaditih delova sekunde zaostatka u odnosu na Kvartarara, dok je Markes kaskao 202 hiljaditinke.

Četvrto vreme je imao Morbideli, peto Petrući, a sledili su Džek Miler, Andrea Doviciozo, Đoan Mir, Valentino Rosi, Aleks Rins, Pol Espargaro i Aleš Espargaro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: