Briljantni Sadik umalo zabeležio het-trik VIDEO

Napadač Partizana Umar Sadik briljira na meču protiv Astane, jednom od najboljih u svojoj još uvek kratkoj karijeri

Izvor: PT/LN

Četvrtak, 03.10.2019.

17:45

Briljantni Sadik umalo zabeležio het-trik VIDEO
Foto: Sofascore

Kod prvog gola napadač Partizana se dobro snašao u šesnaestercu Astane i preciznim udarcem doneo je vođstvo crno-belima, u meču drugog kola grupne faze LE.

Sadik je u 28. minutu iskoristio odbitak i špicom poslao loptu iza leđa Nenada Erića.

Sadik je bio postigao jedan gol u kvalifikacijama, a ovo mu je bio prvi u grupnoj fazi Lige Evrope. Prvi gol Sadika pogledajte OVDE.

Nigerijac je nastavio dobro da se pozicionira i da traži loptu, a to mu se ponovo isplatilo u 73. minutu. Sadik je dobio dobru loptu od Natha, a zatim izuzetno preciznim udarcem ponovo matirao golmana Erića.

Tu situaciju pogledajte OVDE.

Sadik je prethodno, u 61. minutu, postigao još jedan gol, ali mu je on momentalno poništen zbog ofsajda. Slična situacija, nešto komplikovanija, desila se u 76. minutu.

Ostojićevo dodavanje Sadiku završilo se golom Nigerijca, a on je prvobitno priznat. Ipak, glavni sudija meča je skoro minut nakon priznavanja gola odlučio da se konsultuje sa pomoćnikom, a on mu je sugerisao da dosudi ofsajd.

On je ove sezone postigao pet golova u Superligi, što znači da je u Kazahstanu došao do cifre od osam pogodaka u takmičarskog godini.

Partizan je slavio pobedu na gostovanju u Nur-Sultanu, a meč ste mogli da ispratite putem našeg portala
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: