"Remzi ne ide nigde!"

Vlasnik Džeksonvil Džeguarsa Šad Kan rekao je da nema nameru da trejduje nezadovoljnog kornerbeka Džejlena Remzija.

Izvor: SN

Četvrtak, 03.10.2019.

09:18

Photo by James Gilbert/Getty Images

Šad Kad je razgovarao sa novinarima "Associated Press" u sredu napomenuo da je Džejlen Remzi sjajan igrač i da je jako dobro imati ga u timu, iako je njegov agent još 15. septembra podneo zahtev za trejd.

"Američki fudbal je timski sport i uvek sam oprezan kada postoje neki lični zahtevi ili nezadovoljstva. Ali, moramo da uradimo ono što je ispravno za tim. Zahvalni smo na doprinosu koji Džejlen daje našem timu, mislim da mu pokazujemo veliko poštovanje. Ali, još uvek razmatramo šta je najbolje za tim, a sada mislim da je najbolja stvar da on ostane deo tima", rekao je Kan.

Remzi je propustio pet vezanih treninga, a svaki put je navodio različre razloge. Nakn meča protiv Tenesija pozdravio sa se nekolicinom igrača. Vratio se treninzima na vreme da putuje u Denver, ali nije igrao protiv Bronkosa.

"Video sam se sa njim. Mislim da imamo dobar odnos. Nisam ja tražio da bude trejdovan, ja nemam problem sa njim i voleo bih da ostane u timu", dodao je Kan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: