Markizio zbog povrede "okačio patike o klin"

Bivši vezista Juventusa i reprezentativac Italije Klaudio Markizio odlučio je da završi fudbalsku karijeru u 33. godini, prenosi Gazeta delo Sport.

Izvor: PT

Sreda, 02.10.2019.

15:45

Markizio zbog povrede
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Kako se navodi, Markizio će sutra na konferenciji za medije na stadionu Juventusa u Torinu objaviti da definitvno prestaje sa aktivnim igranjem fudbala.

Markizio završava karijeru zbog povrede kolena koja ga muči duže vreme i upravo iz tog razloga napustio je Zenit iz Sankt Peterburga u avgustu.

Nedavno je imao ponude Rendžersa i Monaka, kao i brazilskih i kineskih klubova, ali je prelomio da ne igra više.

Italijanski mediji pišu da Markizija čeka uloga funkcionera u matičnom Juventusu, u kome je proveo ukupno 12 godina računajući i mlađe kategorije.

Za Azure je nastupio 55 puta i dao pet golova, uz drugo mesto na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: