Tošić: Konačno sam dao gol na derbiju

Jedan od junaka Partizana Zoran Tošić bio je prezadovoljan zbog svog pogotka u 161. "večitom" derbiju.

Izvor: SN

Nedelja, 22.09.2019.

21:00

Tošić: Konačno sam dao gol na derbiju
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Zoran Tošić je pred kraj utakmice postavio konačan rezultat (2:0), a to je bio njegov prvi gol na derbiju u karijeri, a novinare je zanimalo da je Zoran isplanirao proslavu tog gola.

"Svi me pitaju kad će gol na derbiju i evo, konačno sam ga postigao. Nisam planirao proslavu, iskreno, posle Suminog gola je ostalo nekoliko minuta i svi smo bili skoncentrisani da do kraja izguramo kako treba i završimo sve u našu korist. Dobra asistencija Rajka, koju sam iskoristio", rekao je Tošić.

Partizan je bio dosta bolji rival, a Zoran Tošić deli takvo mišljenje.

"Slažem se. Od prvog minuta se videlo da nam je pobeda imperativ. U zaostatku smo u odnosu na Zvezdu i nismo imali puno kalkulacija i puno izbora, gol Sume je otvorio meč, posle je sve bilo lakše. Mi rastemo dosta otkako je novi stručni štab došao, stvaramo šanse, dajemo golove, manje golova nego šansi, doduše, ali mislim da smo efikasni. Partizan igra na gol više, vidi se naporan rad i zamisao trenera"

Na pitanje novinara da li je Zvezda u nečemu iznenadila Partizan, Tošić je rekao:

"Mi smo se više koncentrisali na nas. Zvezda je dobra u odbrani, pratimo ih kad god imamo priliku u Evropi i vidimo kako dolaze do rezultata i znali smo da će probati i nas da ugroze na taj način, a ja se evo ne sećam neke njihove prilike dok smo ih mi imali dosta"


Trka za šampionsku titulu biće veoma interesantna.

"To je u interesu svih da budemo na sto većem nivou i da to bude interesantno kako bismo bolje igrali, prošle godine je sve rano rešeno, oni su bili opušteni i to ih je koštalo kupa pa je svima u interesu da to bude interesantnije", završio je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: