Milojević: Glupo smo primili gol; Milošević: Zaslužena pobeda

Treneri Partizana i Crvene zvezde, Savo Milošević i Vladan Milojević sumirali su utiske posle okončanog 161. "večitog" derbija.

Izvor: SN

Nedelja, 22.09.2019.

20:15

Milojević: Glupo smo primili gol; Milošević: Zaslužena pobeda
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 2:0 u 161. "večitom" derbiju pred svojim navijačima u Humskoj.

Partizan su do pobede nosili Sejduba Suma i Zoran Tošić, koji su u poslednjoj četvrtini utakmice postigli svoje golove.

"Kada se igra utakmica, ona je živa i to je jednostavno tako. Nemam komentar na ovaj poraz, a Partizanu čestitam na pobedi. Mislim da smo igrali dobro u pojedinim delovima utakmice, grešili smo u jednostavnim dodavanjima i bez veze primili gol, pa je bilo teško da se vratimo", rekao je Vladan Milojević za TV Arenasport.

Savo Milošević je bio lepo raspoložen posle pobede u derbiju i pohvalio i svoje igrače i fudbalere Crvene zvezde za odličan nastup.

"Kao i na svakom derbiju bilo je jako teško, psihološki napeto, pogotovo u prvih 15,20 minuta. Bili smo nervozni i mi i oni, a bilo je i dosta prekida, dosta isprekidane igre. Kako je utakmica odmicala igralo se dosta bolje, na obe strane, a iako sam pre meča rekao da ne očekujem previše ofanzivnu Zvezdu, Zvezda je bila ofanzivna. Mislim da smo bili opasniji i da smo zasluženo pobedili. Čestitam mojim momcima, kao i igračima Crvene zvezde na fer i korektnoj igri. Mislim da je ritam utakmice bio takav, da su obe ekipe izašle sa namerom da igraju, tako da gledaoci mogu da budu zadovoljni"
, poručio je Savo Milošević za TV Arenasport.

Sejduba Suma i Zoran Tošić su u igru ušli sa klupe i doneli prevagu na terenu...

"Donosili smo odluke na osnovu fizičkog stanja zbog velikog broja utakmica. Suma Tošić su faktički starteri, a mi smo još ranije znali da mogu da igraju samo oni koji su 100% spremni da igraju svih 90 minuta. To je danas bio plan, imamo momke koji su sa klupe mogli da uđu u igru i promene tok utakmice"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: