Dinamo dobija novi stadion: "Zagreb je već uložio 75 miliona evra u klub"

Predsednik Fudbalskog kluba Dinamo objavio je planove za izgradnju novog stadiona tog kluba.

Izvor: LN

Subota, 21.09.2019.

17:10

Dinamo dobija novi stadion:
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Navijači Dinama iz Zagreba dobili su novu lepu vest, posle ubedljive pobede na startu Lige šampiona od 4:0 protiv Atalanate.

Gradonačelnik Zagreba i predsednik tog kluba Milan Bandić istakao je da je početak izgradnje novog stadiona nedostaje još samo - pečat.

"Nije Dinamo slučajno uspeo. Grad Zagreb je u 20 godina u njega uložio 75 miliona evra. Treba ulagati u sport, prepoznati sport. Jedan od tri projekta je da krenemo u izgradnju Dinamovog stadiona na istom mestu. Dok se usaglasimo oko nacionalnog stadiona, mi ćemo izgraditi Dinamov. Gradnja je dogovorena još pre 20 dana, nedostaje samo pečat", kazao je Bandić.

Dinamo je u prethodnih 14 godina bio šampion Hrvatske 13 puta, a jedina se u njihovu dominaciju umešala Rijeka 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: