Zvanično: Rakić se bori sa Ezdemirom!

MMA borac srpskog porekla Aleksandar Rakić u decembru će na događaju UFC Busan imati veliki borbu protiv Švajcarca Volkana Ezdemira.

Izvor: SN

Subota, 21.09.2019.

09:14

Zvanično: Rakić se bori sa Ezdemirom!
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Aleksandar Rakić je zvezda u usponu u MMA svetu i njegova naredna borba privlači veliku pažnju, pošto će se boriti sa sjanim Volkanom Ezdemirom.

Ezdemir je svojevremeno bio izazivač za titulu svetskog šampiona u polu teškoj kategoriji, kada ga je savladao Danijel Kormije, popularni "DC", koji je tada bio vlasnik šampiona polu teške kategorije.

Rakić je izgubio na svom prvom MMA meču, ali je posle toga vezao čak 12 pobeda i u najjačoj konkurenciji sveta još uvek ne zna za poraz. Iza sebe ima dve velike pobede, jednu nad Devinom Klarkom i onaj sjajni nokaut nad Džimijem Manuvom.

Sve u svemu, očekuje nas pravi spektakl 21. decembra kada se u oktagonu budu susreli Aleksandar Rakić i Volkan Ezdemir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: