Korea probuđen iz indukovane kome! Sledi "trka s vremenom"

Vozač Formule 2 Huan Manuel Korea više nije u komi i sada ga čeka vrlo zahtevna operacija.

Izvor: SN

Subota, 21.09.2019.

08:17

Korea probuđen iz indukovane kome! Sledi
EPA-EFE/Jose Jacome

Dvadesetogodišnji Korea je doživeo povredu kičme kao i lom obe noge u incidentu na stazi Spa kada je poginuo mladi Antoan Uber.

Mladi Korea još uvek nije imao operaciju nogu, pošto njegova pluća tek trebaju da se oporave, a njegovo stanje je bilo veoma ozbiljno pošto se tek u petak probudio iz kome.

"Huan Manuel Korea više nije na aparatima i probuđen je iz indukovane kome. Ovo jeste velika vest i ovo jesu krupni koraci koji vode u pravom smeru, ali trka sa vremenom tek predstoji. Naš priotet su njegova pluća i operacija nogu, na koju se čeka više od dve nedelje", poručili su Huanovi doktori.

Njegovo stanje je i dalje "ranjivo", ali više nije kritično. Korea je rođen u Ekvadoru, a odrastao je u Majamiju i trenutno je stanovnik Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: