Spektakl u Humskoj

Fudbaleri Partizana u četvrtak kreću svoje "evropsko putešestvije", a njihov prvi protivnik biće AZ Alkmar.

Izvor: SN

Četvrtak, 19.09.2019.

09:00

Spektakl u Humskoj
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan je pre dve godine pod vođstvom Miroslava Đukića uspeo da prođe grupu i definitivno je to cilj i ovoj generaciji koju vodi bivši fudbaler crno-belih, Savo Milošević.

Podsetimo, Partizan je već igrao protiv AZ Alkmara, bilo je to pre četiri godine i tada je ekipa "Parnog valjka" zahvaljujući Abubakaru Oumaruu i Andriji Živkoviću bila pobednik u oba susreta.

Sudeći po ligaškim mečevima, pogotovo poslednjim, čini se da su i Partizan i AZ Alkmar u odličnoj formi, Partizan je sa 3:0 pobedio Proleter u gostima, dok je AZ na svom terenu faktički "pregazio" roterdamsku Spartu, rezultatom 5:1.

Povreda Sejdube Sume "naterala" je Bibrasa Natha da postane glavni kreator igre Partizana, a s obzirom na njegovu reputaciju i igru u nekoliko prethodnih mečeva (kako za Partizan tako i za reprezentaciju Izraela) navijači su nestrpljivi da ga ponovo vide na delu.

Očekuje se da Partizan krene sa Umarom Sadikom, Zoranom Tošićem i Takumom Asanom u "navali", dok bi uz pomenutog Natha u vezi bili Zdjelar i Šćekić, a poslednji red tima bi mogli da čine Miletić, Urošević, Pavlović, Ostojić i Vladimir Stojković.

Partizan je kažnjen od strane UEFA zbog rasizma, pa će biti bez publike i na ovom susretu, ali je dozvoljen ulazak deci do 14 godina (baš kao i protiv Moldea) pa se ponovo očekuje veliki broj mališana koji će bodriti svoje ljubimce.

Utakmica između Partizana i AZ Alkmara počinje u 21 čas, a možete je pratiti u tekstualnom prenosu i putem našeg sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

225 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: