Zvezda: Trifo, brz oporavak i povratak na klupu Igokee

Košarkaški klub Crvena zvezda poželeo je bivšem igraču i treneru Aleksandru Trifunoviću brz oporavak posle moždanog udara u Banjaluci.

Izvor: SN

Utorak, 17.09.2019.

11:46

Zvezda: Trifo, brz oporavak i povratak na klupu Igokee
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Aktuelni trener Igokee juče je hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i njegovo stanje koje prate doktori je trenutno stabilno.

"Crvena zvezda želi brz oporavak i povratak na klupu Igokee našem Trifi. Ovom prilikom se zahvaljujemo lekarskom timu koji vodi računa o zdravstvenom stanju Aleksandra Trifunovića. Takođe, klub se zahvaljuje svima koji su kontaktirali KK Crvena zvezda sa namerom da se raspitaju za zdravlje i požele brz oporavak našem nekadašnjem kapitenu i treneru", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Trifunović je juče osetio slabost u svom stanu u Banjaluci, ali je ostao priseban i pozvao je Vuka Radivojevića, bivšeg igrača Igokee a sada funkcionera tog kluba, i rekao mu da se ne oseća dobro.

Radivojević je ubrzo došao do stana Trifunovića i odvezao ga u bolnicu. Trifunović je tri puta vodio Crvenu zvezdu, a u karijeri još Lietuvos Ritas, Žalgiris, Panionios, Astanu i turske klubove Ješilgiresun i Karšijaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: