Da li će Antonio Braun igrati u drugom kolu?

Novi hvatač Nju Ingland Patriotsa, Antonio Braun, mogao bi da debituje u novom dresu na utakmici drugog kola protiv Majami Dolfinsa.

Izvor: SN

Subota, 14.09.2019.

17:13

Da li će Antonio Braun igrati u drugom kolu?
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Sve je spremno za okršaj Dolfinsa i Patriotsa na Hard Rok stadionu u nedelju, a pitanje koje se i dalje postavlja je da li će Braun debitovati posle tri odrađena treninga.

Braun je u centru pažnje čitavog leta, pošto je posle turbulentnog perioda i kratkoročnog ostanka u Ouklend Rejdersima postao član Patriotsa, a i suočava se sa optužbama za silovanje

"Videćemo još da li će Braun igrati. Nemam baš kopiju našeg plana za utakmicu pa da mogu da vam podelim. Uradiću ono što je najbolje za naš tim", poručio je Bil Beliček.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: