Tošić: Pokušaćemo da prođemo grupu Lige Evrope VIDEO

Zoran Tošić, fudbaler Partizana, smatra da njegov klub ima šanse da se plasira u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Izvor: MT

Sreda, 11.09.2019.

17:34

Tošić: Pokušaćemo da prođemo grupu Lige Evrope VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbalski klub Partizan organizovao je u svom sportskom centru Teleoptik "media day", na kom su se svi prvotimci crno-belih družili sa novinarima.

Tom prilikom, Tošić je kazao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone.

"Sigurno da uvek može bolje. Partizan uvek ide na najviše rezultate, ostalo su neuspesi. Ovo je bio period gde smo imali zahtevne kvalifikacije za Ligu Evrope, dosta utakmica za kratak period, morali smo da se skoncetrišemo podjednako kao i na prvenstvo, da udjemo u grupnu fazu. To smo ostvarili. Malo smo u prvenstvu imali nesto slabije utakmice, ali sada kad smo se napokon smirili, ostvarili prvi cilj, možemo da se skoncentrišemo i na jedno i na drugo i nadam se da će sve ići po planu", rekao je Tošić.

Partizan za vikend očekuje gostovanje novasadskom Proleteru u okviru 8. kola Linglong Superlige Srbije.

"Idemo iz utakmice u utakmicu. Toliko je mečeva bilo, na svaka tri dana, što je dobro u našem sportu, tako da posle nekih neuspeha moraš da se skoncentrišeš na nešto što tek dolazi. Prvo je bitan Proleter, pa ćemo tek posle razmišljati o AZ Alkmaru", dodao je Tošić.

Desno krilo Partizana smatra da su ovog leta dovedena dobra pojačanja i da će sa Lazarom Markovićem, poslednjim koji je stigao u klub, ekipa biti mnogo jača.

"Svi momci su se brzo uklopili. Niko ne zaostaje, svi su pokazali svoj kvalitet. Očekujemo da će Lazar da se priključi i da nam donese mnogo kvaliteta. Verujem da ćemo njegovim dolaskom mnogo dobiti i da ćemo biti dosta jači", istakao je Tošić.

Što se tiče Lige Evrope, Partizanova „sedmica“ kaže da njegova ekipa ima dobre šanse da prođe u šesnaestinu finala drugog po kvalitetu evropskog fudbalskog takmičenja.

"Mislim da je grupa interesantna. Sa jedne strane imamo Mančester junajted, koji je evropski velikan i svima će biti zadovoljstvo i čast igrati protiv takve jedne ekipe. Sa druge strane imamo Astanu i AZ, ekipe protiv kojih možemo da tražimo svoju šansu, pokušaćemo da prođemo dalje. Slažem se da imamo odlične igrače, odličnog trenera, ljude u klubu koji rade sve na tome da pružamo što bolje rezultate. Na dobrom smo putu, idemo korak po korak", zaključio je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: