Durent: Ponekad mrzim NBA, nikada se nisam uklopio u Voriorse

Kevin Durent je govorio o tome kako se nikada potpuno nije uklopio u tim Golden Stejta.

Izvor: SV

Sreda, 11.09.2019.

09:54

Durent: Ponekad mrzim NBA, nikada se nisam uklopio u Voriorse
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Novi košarkaš Bruklin Netsa je naveo da je želeo da se potpuno prilagodi Voriorsima, ali da u tome nije uspeo.


"Želeo sam da budem deo grupe, deo porodice, da se osećam prihvaćeno, ali nikada nisam postao jedan od njih. Voriorsi me nisu draftovali. Stef Kari, jasno je, Andre Iguadala, osvojio je prvi prsten, Klej Tompson, jasno je, Drejmond Grin, takođe... Ostali su na neki način rehabilitovali karijere tamo. A ja? Kako da rehabilitujete mene? Šta ćete me naučiti? Kako možete uticati na bilo šta u mom košarkaškom životu? Ja sam već bio MVP, već sam bio najbolji strelac lige...
", rekao je Durent.

Dodao je da je shvatao da je drugačiji od saigrača protokom vremena.

"To nije bilo loše, ali se sve svodi na okolnosti i to kako sam stigao u ligu. Uz to, mediji su uvek gledali mene kao Kevina Durenta, a Voriorse kao Voriorse, tako da nikako nisam mogao da budem potpuno prihvaćen tamo", naveo je Durent.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice je rekao da mu ponekad smeta "NBA cirkus".

"Ponekad mrzim to što su igrači prepustili NBA da se bavi poslom, mrzim slavu koja dolazi sa poslom... Ponekad ne volim da budem u blizini ljudi sa izvršnim funkcijama. Ne volim ni politiku koja ide sa tim...", istakao je Durent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: