Tzv. Kosovo povelo posle 34 sekunde, Engleska munjevito uzvratila VIDEO

Mreže nisu miorvale na početku utakmice kvalifikacija za EURO 2020. između Engleske i tzv. Kosova.

Izvor: LN

Utorak, 10.09.2019.

21:04

Tzv. Kosovo povelo posle 34 sekunde, Engleska munjevito uzvratila VIDEO
EPA-EFE/NEIL HALL

"Nepobediva" reprezentacija tzv. republike Kosovo, neporažena u prethodnih 15 mečeva, izašla je na megdan Engleskoj željna da se takmiči.

Već posle 34 sekunde desio se šok za navijače na Sent Merisu, pošto je štoper Evertona Majkl Kin katastrofalno odreagovao, dodao loptu Murićiju, a on uposlio Berišu koji je imao lak zadatak protiv Pikforda.

Slavlje tzv. Kosova, ipak, nije dugo trajalo.

Već u osmom minutu utakmice Kin se iskupio za kiks sa početka utakmice.

Loptu je centrirao Barkli, nju je Kin sjajno glavom poslao u centar kaznenog prostora ka Sterlingu, a zvezda Mančester sitija matirala gostujućeg golmana. Engleska nije pokazivala preveliku nadmoć ni nakon izjednačenja, ali im nije bilo potrebno mnogo vremena da dođu i do drugog gola.

Fenomenalni Sterling se sjajno oslobodio čuvara, istričao desetak metara bez pritiska, a onda dodao loptu Hariju Kejnu.

Napadač Totenhema je imao vremena da se namesti, da nacentrira i da pogodi za prednost polufinaliste Mundijala. Tzv. Kosovo se dobro drži u dosadašnjem delu kvalifikacija za EURO
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: