Šumaher na lečenju u Parizu?

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je da komentariše navode o prijemu na lečenje sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera.

Izvor: SN

Utorak, 10.09.2019.

12:25

Šumaher na lečenju u Parizu?
Photo by Paul Gilham/Getty Images

Francuski list Parizijen je preneo da je Šumaher tajno primljen u bolnicu u Parizu na terapiju matičnim ćelijama.

Uprava bolnice "Žorž Pompidu", navela je da ne može da komentariše te navode, prema strogim medicinskim pravilima o privatnosti.

Šumaher je navodno pod jakim obezbeđenjem prebačen u bolnicu i očekuje se da će u sredu biti otpušten i vraćen na kućno lečenje u Ženevu. On je primljen na kardiologiju i bio je prekriven tamnom tkaninom, kako se ne bi otkrio identitet pacijenta.

Sve to nadgledalo je privatno desetočlano obezbeđenje.

Njegova dugogodišnja menadžerka Sabine Kem odbila je da komentariše.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine pretrpeo nesreću na skijanju u Francuskoj, posle čega je mesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. godine i iz Grenobla prebačen u Lozanu.

On je u toj nesreći pretrpeo oštećenje mozga i život mu je bio ugrožen. Zvanične informacije o njegovom zdravstvenom stanju su retke, što ljuti njegove mnogobrojne navijače i ljubitelje sporta.

Parizijen je naveo, preko tajnog izvora, da je Šumaher najmanje dva puta išao na tretmane u istu parisku bolnicu, na transfuziju matičnih ćelija, da je svaki put primljen pod lažnim imenom i da ga je lečio mali tim lekara.

Šumaher je sedmostruki svetski šampion i rekorder po broju pobeda - 91. Karijeru je završio 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: