Nurmagomedov "udavio" Poirijea

MMA spektakl održan u Abu Dabiju posle tri runde je pripao Habibu Nurmagomedovu, koji je gušenjem savladao Dastina Poirijea.

Izvor: SN

Nedelja, 08.09.2019.

09:41

Nurmagomedov
Photo by Francois Nel/Getty Images

Borba za titulu šampiona UFC lake kategorije nije izneverila, pošto je i Dastin "Dijamant" Poirije pružio gledaocima šou, iako je zasluženo poražen od Habiba "Orla" Nurmagomedova.

Habib Nurmagomedov ima skor od 28 pobeda i 0 poraza i u meču je radio ono što najbolje zna, pa je kao i sve protivnike do sada, Poirieja "mrcvario" u klinču i parteru prije nego što je borbu završio gušenjem.

Nije Dastin bio bez šansi, daleko od toga. Imao je nekoliko sjajnih napada pogotovo desnim krošeom kojim je uzdrmao Nurmagomedova, ali se ispotavilo da to nije bilo dovoljno da se nepobedivi šampion obori s nogu.

Habib Nurmagomedov je posle borbe objavio da će prodati majicu koju je nosio posle borbe i da će čitav novac uplatiti u humanitarni fond Dastina Poirijea.

MMA publika željno iščekuje narednog Habibovog protivnika, a ukoliko se napokon desi "ukleta borba" sa Tonijem Fergusonom, gledaćemo pravi spektakl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: